Fémdekor facebook csatorna

Egyedi rozsdamentes korlát


Egyedi rozsdamentes korlát

Álmodja meg és mi elkészítjük

Egyedi tervek alapján is készítünk rozsdamentes korlátrendszereket, legyen az vízszintes, vagy függőleges pálcázatú. Szeretjük a kihívásokat nem ijedünk meg, ha olyan korlátot kell elkészteni, amivel még soha nem volt dolgunk.

Az igényes munka elengedhetetlen feltétel...

Ügyfeleink megkövetelik tőlünk, hogy igényes munkát adjunk át, ezért minden eszköz a rendelkezésünkre áll, hogy minőségi terméket készítsünk. Ebben a szakmában nagyon kevés cég van, aki igényes munkát tud kiadni a keze közül és úgy gondolom mi is ezen cégek közé tartozunk.

A rozsdamentes acélt speciális eszközökkel lehet csak hegeszteni és a hegesztés után több lépcsőben lehet csak a felületét tökéletesre elkészíteni. Ehhez a munkához türelem és figyelmes precíz szakemberek kellenek. A hegesztett kötéseknek a lehetőségekhez képest tökéletesen simának az illesztéseknek egysíkúnak kell lennie.

Miért drágább, mint a vízszintes pálcázatú korlát?

A vízszintes pálcával ellátott rozsdamentes korlátjaink rejtett csavarkötéssel és speciális fémragasztással készülnek, ezért összeállítási idejük töredéke a hegesztett kivitelű rozsdamentes korlátokhoz képest. Az egyedi rozsdamenetes korlát előállítása sokkal időigényesebb és legtöbb esetben 20-30%-al több anyagfelhasználást is igényel.

Mi kell a tökéletes szálcsiszolt felülethez?

Mi minden hegesztést a lehetőségekhez mérten tökéletesre csiszolunk és ez igen sok időt vesz igénybe, ezért is kerül többe egy hegesztett korlát. Gyakorlatilag a hegesztés után kétféle szemcsesűrűségű tárcsával előcsiszoljuk a felületet, majd egy durvább, majd egy finomabb polírozó tárcsával tovább finomítjuk azt, végső fázisban kézzel egy szálcsiszoló lappal tovább finomítjuk a felületet. Minden hegesztett kötést ugyan ezzel a technikával csiszolunk finomra. Az általunk átadott felületek K240-es vagy finomabb csiszolási felületet kapnak.

Összegzés...

Ha azt szeretné, hogy az Önnek elkészített egyedi rozsdamentes korlát igényes és esztétikus legyen, akkor kérem keressen meg minket, mert eszközparkunk és szakértelmünk lehetővé teszi, hogy a maximumot nyújtsuk.

Kérjen ajánlatot ide kattintva tőlünk >>

Rozsdamentes korlátaink
Kalkulátorok
Tudásanyag
Fémdekor Kft. Facebook csatorna

Az internet segítségével találtam meg a Fém-Dekor kft termékeit. A fotók alapján először bizalmatlan voltam, hogy valóban olyan minőségű terméket kapok majd, ami a képeken szerepelt, vagy egy másolt fotó csupán, ami szépen mutat a honlapon. Az elvégzett munka után nyugodtan mondhatom, hogy magas színvonalú, esztétikus, hibátlan kivitelezés készült el a megadott határidőn belül. Külön szeretném megdicsérni a munkát végző kollégákat, akik minden apró kérésünket figyelembe vették a korlát építésekor. Szívesen ajánlom a társaságot a környéken és az interneten is.

Jungvirthné Bús Erzsébet
Tatai Városgazda Kft
ügyvezető

Mindent időre, sőt, a határidő előtt elkészítettek, pontosan érkeztek, maximálisan meg voltam elégedve, kifogástalan munkát végeztek, és a két kivitelező szakember átlagon felüli maximális szolgálatkészséget tanúsított. Nagyon meg vagyok elégedve.

Köszönettel: Reszler Zsuzsa

Tisztelt Turóczi Ákos Úr!

Munkájukkal mind minőségi mind pedig szakmai szempontból rendkívül elégedettek vagyunk. Kollégáik a munka elvégzése során a legjobb, legszebb eredményre törekedtek. Maximálisan elégedettek vagyunk, csak ajánlani tudjuk Önöket.

Köszönjük!
Üdv.: Baloghék

Kedves Ákos!

Az elmúlt 1 évben az építkezésem során elég sok kivitelezővel/gyártóval dolgoztam együtt több területet lefedve. Elmondhatom, hogy a felmérés-tervezés-kivitelezés szakaszok egészben azt kaptam, amit a megrendeléskor egyeztettünk. Kis hazánkban elég ritka, hogy menet közben nem változik az ár, és hogy a megállapodott minőségben kapja meg az ember a kivitelezést és hogy a munka végeztével nincs vita. Önöknél azonban minden a 100%-os szinten mozgott, a szerelő csapat tényleg "csapatként" működik, nem marad utánuk kosz, sérülés vagy egyéb kár. A munka és az egész folyamat professzionális szinten zajlott.

Köszönettel, Somogyi Péter Pál
egy nagyon elégedett megrendelő

A kivitelezés szép és igényes, a felszerelésben rugalmasak voltak, teljesen meg vagyok elégedve a munkával. Amit szeretnék még kiemelni: rendkívül gyorsan elküldték az előzetes ajánlatot, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy Önöket választottam. Csak javasolni tudom a céget mindenkinek.

Üdvözlettel,
Bodnár Gyula

Köszönjük szépen, nagyon meg vagyunk elégedve az elkészült munkával! Ön büszke ügyvezető lehet, hogy ilyen alkalmazottak dolgoznak a cégénél, nagyon-nagyon aranyosak voltak a fiúk!

Köszönettel:
Koncz Joli és Sebestyén Gábor

Rozsdamentes korlát | ©2010 Minden jog fenntartva