Fémdekor facebook csatorna

Fabetétes rozsdamentes korlát


Rozsdamentes korlát fa oszlopokkal

Hova ajánljuk és hova nem?

A fabetétes rozsdamentes korlátainkat házon belülre ajánljuk olyan helyre, ahol a lépcső is fából készül, valamint több fa elem is díszíti a lakás belsőterét. A fa anyagából kifolyólag nem szereti a vizet és a napfényt, ezért házon kívülre semmi képen ne válasszuk. Kültérre a legalkalmasabb a tiszta 100%-ig rozsdamentes korlát.

Mi az, amit feltétlenül tudnia kell?

Mindig elmondjuk és ezért itt is kihangsúlyozom, hogy a fa oszlopos (fabetétes) rozsdamentes korlát soha nem lesz olyan stabil, mint egy rozsdamentes oszloppal szerelt korlát. A fa anyagából kifolyólag lényegesen rugalmasabb, mint a rozsdamentes acél, ezért a korlátnak lesz valamennyi rugalmassága. Természetesen biztonsági szempontból épp úgy megfelel, mint rozsdamentes acél oszlopos testvére, de mégsem olyan stabil. Sajnos némi stabilitást fel kell áldoznunk, ha fabetétes oszlopokban gondolkodunk. Felmerülhet a kérdés, hogy miért nem helyezünk el sűrűbben oszlopokat? A sűrűn elhelyezett oszlopok nyomottá és esztétikátlanná teszik a teret, semmiképp nem előnyös. Egy oszlopköz nem lehet kisebb 1m-nél, csak ha másképp nem megoldható. Az ideális oszloptávolság az 1,2m.

Bükk vagy Tölgy?

Bükk és tölgy korlát

Bükkfából és tölgyfából is készítünk rozsdamentes korlátot. Lényeges különbség a kettő között, hogy a tölgynek erősebb az erezete és keményebb-masszívabb (kevésbé rugózik), míg a bükknek lágyabb az erezete és puhább fa. Ha Önnek tetszik, hogy a fán erősen látszanak az erezetek, akkor a tölgyet kell választani, ellenkező esetben a bükköt. A két fatípus között árban némi különbség van (a tölgy a drágább), de nem számottevően.

Milyen kapaszkodókkal dolgozunk?

Mi főként 40mm-es kör keresztmetszetű tölgyfa, illetve bükkfa kapaszkodókkal dolgozunk, mert ár tekintetében ez a legkedvezőbb és méretét tekintve is megfelelő. Ettől eltérő formát, illetve méretet asztalos szakemberrel kell elkészíttetni és utólag a kiépített pontokra felrögzíteni.

Hogyan kezeljük és színezzük a fa oszlopokat és kapaszkodókat?

Mi csak és kizárólag minőségi lazúrral dolgozunk, mert a legszebb hatást csak így lehet elérni. Az oszlopokat egyedi méretre gyártatjuk. Az elkészült oszlopokat és kapaszkodókat átvizsgáljuk majd a kiválasztott színre pácoljuk.

Összegzés...

A fa és a rozsdamentes korlát stabilitása között bár kompromisszumot kell kötni, mégis beltérben sok esetben szebb és melegebb érzetet kelt egy fabetétes rozsdamentes korlát.

Kérjen ajánlatot ide kattintva tőlünk >>

Rozsdamentes korlátaink
Kalkulátorok
Tudásanyag
Fémdekor Kft. Facebook csatorna

Az internet segítségével találtam meg a Fém-Dekor kft termékeit. A fotók alapján először bizalmatlan voltam, hogy valóban olyan minőségű terméket kapok majd, ami a képeken szerepelt, vagy egy másolt fotó csupán, ami szépen mutat a honlapon. Az elvégzett munka után nyugodtan mondhatom, hogy magas színvonalú, esztétikus, hibátlan kivitelezés készült el a megadott határidőn belül. Külön szeretném megdicsérni a munkát végző kollégákat, akik minden apró kérésünket figyelembe vették a korlát építésekor. Szívesen ajánlom a társaságot a környéken és az interneten is.

Jungvirthné Bús Erzsébet
Tatai Városgazda Kft
ügyvezető

Mindent időre, sőt, a határidő előtt elkészítettek, pontosan érkeztek, maximálisan meg voltam elégedve, kifogástalan munkát végeztek, és a két kivitelező szakember átlagon felüli maximális szolgálatkészséget tanúsított. Nagyon meg vagyok elégedve.

Köszönettel: Reszler Zsuzsa

Tisztelt Turóczi Ákos Úr!

Munkájukkal mind minőségi mind pedig szakmai szempontból rendkívül elégedettek vagyunk. Kollégáik a munka elvégzése során a legjobb, legszebb eredményre törekedtek. Maximálisan elégedettek vagyunk, csak ajánlani tudjuk Önöket.

Köszönjük!
Üdv.: Baloghék

Kedves Ákos!

Az elmúlt 1 évben az építkezésem során elég sok kivitelezővel/gyártóval dolgoztam együtt több területet lefedve. Elmondhatom, hogy a felmérés-tervezés-kivitelezés szakaszok egészben azt kaptam, amit a megrendeléskor egyeztettünk. Kis hazánkban elég ritka, hogy menet közben nem változik az ár, és hogy a megállapodott minőségben kapja meg az ember a kivitelezést és hogy a munka végeztével nincs vita. Önöknél azonban minden a 100%-os szinten mozgott, a szerelő csapat tényleg "csapatként" működik, nem marad utánuk kosz, sérülés vagy egyéb kár. A munka és az egész folyamat professzionális szinten zajlott.

Köszönettel, Somogyi Péter Pál
egy nagyon elégedett megrendelő

A kivitelezés szép és igényes, a felszerelésben rugalmasak voltak, teljesen meg vagyok elégedve a munkával. Amit szeretnék még kiemelni: rendkívül gyorsan elküldték az előzetes ajánlatot, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy Önöket választottam. Csak javasolni tudom a céget mindenkinek.

Üdvözlettel,
Bodnár Gyula

Köszönjük szépen, nagyon meg vagyunk elégedve az elkészült munkával! Ön büszke ügyvezető lehet, hogy ilyen alkalmazottak dolgoznak a cégénél, nagyon-nagyon aranyosak voltak a fiúk!

Köszönettel:
Koncz Joli és Sebestyén Gábor

Rozsdamentes korlát | ©2010 Minden jog fenntartva