Fémdekor facebook csatorna

Rozsdamentes korlátot szakszerűen is lehet szerelni?


Kontár rozsdamentes munka. Szakszerűtlen szerelés.

Önnek melyik kép tetszik jobban? A bal vagy a jobb?

Vannak cégek akik sokkal olcsóbbak nálunk, de ennek minden esetben komoly következménye is van. Egyet meg kell érteni, mi éppen a gazdaságos szinten dolgozunk, ajánlott árainknál aki lényegesen kedvezőbb árat ad, annak valamin spórolni kell, vagy éppen nem áll szakmailag a helyzet magaslatán és a bal fenti képen látható korlátot ad ki a kezei közül. Gondolom látható a különbség a mi általunk hegesztett (jobb kép) rozsdamentes sarokelem és egy másik lakatos cég által hegesztett (bal kép) rozsdamentes áthatás között. Sajnos nem egyszer és nem is kétszer találkoztunk már hasonló "látványt" nyújtó hegesztésekkel.

A rozsdamentes korlátja rozsdásodik? Mi lehet az oka?

Ha nem velünk készítte el a rozsdamentes korlátot, akkor kezdjen el azon gondolkodni, hogy jól döntött e, mikor lakatos céget választott, ugyanis a rozsdamentes korlát nem rozsdásodhat, mivel anyagában rozsdamentes.

A rozsdásodást csak az alább felsorolt néhány egyéb tényező okozhatja:

  • Olyan helyre került a korlát ahol erősen klóros vagy savas (agresszív) környezet van és nem a megfelelő MSZ KO35Ti; DIN 1.4571; USA AISI 316 Ti rozsdamentes anyag lett használva.
  • A korlát környezetében vasat köszörültek és a fémpor rászállt a korlátra és az első nedvesség hatására bediffundált a felületbe. (apró rozsdapöttyök jellemzik). A legtöbb esetben a felület újrapucolásával helyrehozható.
  • A rozsdamentes korlát környezetében vasat köszörültek és a fémszemcsék beleégtek az anyagba. Ebben az esetben az egész korlát mehet a szemétbe mivel a fémszemcsék nem pucolhatók ki a felületből, ezért erre nagyon oda kell figyelni a környezetben dolgozó szakembereknek!

A lakatos szakma krémje. Vigyázzon kire bízza korlátját!
Az alábbi képek NEM referencia képek :)

Az alábbi képek a tulajdonosok engedélyeivel készültek. Sajnáljuk, hogy van olyan "cég" aki ilyen munkáért még pénzt is képes kérni. Ez a pofátlanság és a szakmai hozzánemértés csúcsa.
 

Rozsdamentes korlátaink
Kalkulátorok
Tudásanyag
Fémdekor Kft. Facebook csatorna

Az internet segítségével találtam meg a Fém-Dekor kft termékeit. A fotók alapján először bizalmatlan voltam, hogy valóban olyan minőségű terméket kapok majd, ami a képeken szerepelt, vagy egy másolt fotó csupán, ami szépen mutat a honlapon. Az elvégzett munka után nyugodtan mondhatom, hogy magas színvonalú, esztétikus, hibátlan kivitelezés készült el a megadott határidőn belül. Külön szeretném megdicsérni a munkát végző kollégákat, akik minden apró kérésünket figyelembe vették a korlát építésekor. Szívesen ajánlom a társaságot a környéken és az interneten is.

Jungvirthné Bús Erzsébet
Tatai Városgazda Kft
ügyvezető

Mindent időre, sőt, a határidő előtt elkészítettek, pontosan érkeztek, maximálisan meg voltam elégedve, kifogástalan munkát végeztek, és a két kivitelező szakember átlagon felüli maximális szolgálatkészséget tanúsított. Nagyon meg vagyok elégedve.

Köszönettel: Reszler Zsuzsa

Tisztelt Turóczi Ákos Úr!

Munkájukkal mind minőségi mind pedig szakmai szempontból rendkívül elégedettek vagyunk. Kollégáik a munka elvégzése során a legjobb, legszebb eredményre törekedtek. Maximálisan elégedettek vagyunk, csak ajánlani tudjuk Önöket.

Köszönjük!
Üdv.: Baloghék

Kedves Ákos!

Az elmúlt 1 évben az építkezésem során elég sok kivitelezővel/gyártóval dolgoztam együtt több területet lefedve. Elmondhatom, hogy a felmérés-tervezés-kivitelezés szakaszok egészben azt kaptam, amit a megrendeléskor egyeztettünk. Kis hazánkban elég ritka, hogy menet közben nem változik az ár, és hogy a megállapodott minőségben kapja meg az ember a kivitelezést és hogy a munka végeztével nincs vita. Önöknél azonban minden a 100%-os szinten mozgott, a szerelő csapat tényleg "csapatként" működik, nem marad utánuk kosz, sérülés vagy egyéb kár. A munka és az egész folyamat professzionális szinten zajlott.

Köszönettel, Somogyi Péter Pál
egy nagyon elégedett megrendelő

A kivitelezés szép és igényes, a felszerelésben rugalmasak voltak, teljesen meg vagyok elégedve a munkával. Amit szeretnék még kiemelni: rendkívül gyorsan elküldték az előzetes ajánlatot, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy Önöket választottam. Csak javasolni tudom a céget mindenkinek.

Üdvözlettel,
Bodnár Gyula

Köszönjük szépen, nagyon meg vagyunk elégedve az elkészült munkával! Ön büszke ügyvezető lehet, hogy ilyen alkalmazottak dolgoznak a cégénél, nagyon-nagyon aranyosak voltak a fiúk!

Köszönettel:
Koncz Joli és Sebestyén Gábor

Rozsdamentes korlát | ©2010 Minden jog fenntartva