Fémdekor facebook csatorna

Rozsdamentes korlát


Rozsdamentes korlát

Mi az, amit feltétlenül tudnia kell a rozsdamentes korlátról?

Sokan összekeverik a rozsdamentes acélt a tűzi horganyozott vassal, pedig hatalmas a különbség. A rozsdamenetes acél korlát anyagában rozsdamentes, tehát valóban ellenáll a nedvességnek és nem rozsdásodik, ezért semmilyen felületkezelést nem igényel. A tűzi horganyozott vaskorlátnak csak a felülete rozsdamentes, de amint az megsérül ugyan úgy kezd rozsdásodni, mint egy hagyományos vaskorlát, plusz felületkezelést (festést) igényel.

Ha még nem döntötte el...

Ha még nincs határozott elképzelése, hogy a vaskorlát, vagy a rozsdamentes korlát mellett teszi le a voksát, akkor érdemes tovább olvasnia.

A vaskorlát anyaga kedvezőbb, de sokkal munkaigényesebb az összeállítása és felületkezelést (alapozást-festést) igényel, valamint idővel újra és újra le kell festeni, ami szintén plusz költséggel jár. A rozsdamentes korlát ebből a szempontból lényegesen jobb, mivel semmilyen felületkezelést nem igényel, és gyakorlatilag soha nem fog megrozsdásodni, ezért ápolgatni sem kell majd soha.

Az árakat tekintve, egy átlagos vaskorlát métere 10-15.000 Ft-tal kerül kevesebbe, mint egy rozsdamentes acél korlát, de ha hosszú távra tervezünk és számításba vesszük az újrafestéseket, akkor máris nem igaz az előző állítás.

Ha a tanácsomra kíváncsi, akkor azt javaslom, hogy ha van rá kerete és szimpatikus a rozsdamentes korlát, akkor minden esetben azt válassza, mert hosszú távon egyértelműen az a gazdaságosabb megoldás. A portörlésen kívül nem lesz más gondja vele.

Rozsdamentes korlát ápolása és karbantartása

A rozsdamentes korlát karbantartást nem igényel! Lényegében, ha az előírásoknak megfelelő betont készítettek és a falazat amibe a korlát rögzítésre került megfelelő, akkor soha nem kell hozzányúlnia. Sajnos nem minden kőműves dolgozik egyformán, ezért elvétve előfordul, hogy a lépcső nem megfelelő beton aljzata miatt és a korlát folyamatos terheléséből kifolyólag idővel a rögzítő csavarok veszthetnek tartásukból. Ebben az esetben utána kell húzni a korlát oszlopait rögzítő csavarnak.

A rozsdamentes korlát ápolását házilag végezhetjük, bármilyen nem savas kémhatású mosószer megteszi. Kapható a forgalomban kifejezetten rozsdamentes acél tisztítására alkalmas tisztítószer is.

Hova ajánljuk rozsdamentes korlátainkat?

Rozsdamentes korlátainkat főleg modern környezetbe ajánljuk, mivel kialakítása és anyaga ezt követeli meg. Szerencsére a rozsdamentes acél bármilyen színkörnyezetbe beleilleszkedik, ezért ezen nem is kell sokat gondolkodnunk. A döntés már nehezebb, ha nem 100%-ig rozsdamentes korlátot választunk, hanem valamilyen fa kombinációt, így a lazúr színét hozzá kell illeszteni a környezethez.

Mit kínálunk? Minőség és anyagok...

A saját érdekében nézzen utána millyen anyagokból készítik el rozsdamentes korlátját! Mi 2mm-es falvastagságú KO33(1.4301)-es rozsdamentes acélt használunk, de medencékben ajánlott a KO35Ti(1.4571) vagy KO36TI(1.4541) rozsdamentes acél választása. Megjegyeztem az utóbbi két típus árát tekintve lényegesen magasabb mint a KO33, ezért csak indokolt esetben érdemes használni.

Rozsdamentes korlátelemeinket főként Németországból és Olaszországból származnak és minőségük kiválló, ezért is tudjuk tartani a 30 éves garanciaidőt. A rozsdamentes acél szerkezeti elemeket hegesztet kötéssel (csiszolva, polírozva) rögzítjük egymáshoz, vagy speciális fémragasztási technikával. A ragasztástól nem kell tartani, mivel a megfelelő technológiát betartva közel olyan kötést biztosít, mint a hegesztés.

Összegzés...

Ha megtisztel bizalmával és velünk készítteti el álmai korlátját, biztos lehet benne, hogy minőségileg pontosan azt, vagy még többet fog kapni, mint amit elvár tőlünk.

Kérjen ajánlatot ide kattintva tőlünk >>

Rozsdamentes korlátaink
Kalkulátorok
Tudásanyag
Fémdekor Kft. Facebook csatorna

Az internet segítségével találtam meg a Fém-Dekor kft termékeit. A fotók alapján először bizalmatlan voltam, hogy valóban olyan minőségű terméket kapok majd, ami a képeken szerepelt, vagy egy másolt fotó csupán, ami szépen mutat a honlapon. Az elvégzett munka után nyugodtan mondhatom, hogy magas színvonalú, esztétikus, hibátlan kivitelezés készült el a megadott határidőn belül. Külön szeretném megdicsérni a munkát végző kollégákat, akik minden apró kérésünket figyelembe vették a korlát építésekor. Szívesen ajánlom a társaságot a környéken és az interneten is.

Jungvirthné Bús Erzsébet
Tatai Városgazda Kft
ügyvezető

Mindent időre, sőt, a határidő előtt elkészítettek, pontosan érkeztek, maximálisan meg voltam elégedve, kifogástalan munkát végeztek, és a két kivitelező szakember átlagon felüli maximális szolgálatkészséget tanúsított. Nagyon meg vagyok elégedve.

Köszönettel: Reszler Zsuzsa

Tisztelt Turóczi Ákos Úr!

Munkájukkal mind minőségi mind pedig szakmai szempontból rendkívül elégedettek vagyunk. Kollégáik a munka elvégzése során a legjobb, legszebb eredményre törekedtek. Maximálisan elégedettek vagyunk, csak ajánlani tudjuk Önöket.

Köszönjük!
Üdv.: Baloghék

Kedves Ákos!

Az elmúlt 1 évben az építkezésem során elég sok kivitelezővel/gyártóval dolgoztam együtt több területet lefedve. Elmondhatom, hogy a felmérés-tervezés-kivitelezés szakaszok egészben azt kaptam, amit a megrendeléskor egyeztettünk. Kis hazánkban elég ritka, hogy menet közben nem változik az ár, és hogy a megállapodott minőségben kapja meg az ember a kivitelezést és hogy a munka végeztével nincs vita. Önöknél azonban minden a 100%-os szinten mozgott, a szerelő csapat tényleg "csapatként" működik, nem marad utánuk kosz, sérülés vagy egyéb kár. A munka és az egész folyamat professzionális szinten zajlott.

Köszönettel, Somogyi Péter Pál
egy nagyon elégedett megrendelő

A kivitelezés szép és igényes, a felszerelésben rugalmasak voltak, teljesen meg vagyok elégedve a munkával. Amit szeretnék még kiemelni: rendkívül gyorsan elküldték az előzetes ajánlatot, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy Önöket választottam. Csak javasolni tudom a céget mindenkinek.

Üdvözlettel,
Bodnár Gyula

Köszönjük szépen, nagyon meg vagyunk elégedve az elkészült munkával! Ön büszke ügyvezető lehet, hogy ilyen alkalmazottak dolgoznak a cégénél, nagyon-nagyon aranyosak voltak a fiúk!

Köszönettel:
Koncz Joli és Sebestyén Gábor

Rozsdamentes korlát | ©2010 Minden jog fenntartva