Fémdekor facebook csatorna

Rozsdamentes lépcsőkorlát

A rozsdamentes lépcsőkorlátok kialakítása nagyon precíz felmérést és igényes kivitelezést követel meg. A legtöbb ügyfelemnek a minőség az elsődleges, de nyilván az ár sem elhanyagolható. Német és olasz minőségű rozsdamentes szerkezeti elemeket használunk, amit első kézből szerzek be, így kedvező beépítési és alkatrész árakat tudok garantálni.

Rozsdamentes lépcsőkorlát 5 sor vízszintes osztással

Rozsdamentes lépcsőkorlát

Ügyfeleim tetszését legnagyobb részt az 5 vízszintes pálcával rendelkező rozsdamentes korlát nyeri el. Mindig el szoktam mondani, hogy a pálcák közötti távolság nem lehet több mint 120mm. Ezt a távolságot, csak 6 vízszintes sor beépítésével tudjuk garantálni. Természetesen kérésre annyi vízszintes rozsdamentes pálcasorral szereljük rozsdamentes korlátját amennyivel csak szeretné.

Rozsdamentes lépcsőkorlát fa oszloppal és kapaszkodóval

Rozsdamentes korlát fa oszloppal

Választható tényező, hogy fával kombinált vagy tiszta rozsdamentes lépcsőkorlátot készítünk. A fával kombinált rozsdamentes korlát mellett szól az esztétika. A fa kapaszkodóval ellátott rozsdamentes lépcsőkorlátok melegebb érzést keltenek, viszont hátrányuk, hogy némileg rugalmasabbak mint a rozsdamenetes oszloppal rendelkező korlátok.

Biztonsági szempontból mindkét variáció megfelelő, de ha a fa mellett tesszük le voksunkat, akkor kompromisszum ként el kell fogadni, hogy kevésbé stabil, mint rozsdamentes társa.

Függőleges pálcázatú rozsdamentes lépcsőkorlát

Függőleges rozsdamentes korlát

A függőleges pálcázatú lépcsőkorlát anyagszükséglete lényegesen magasabb mint a vízszintes pálcázatú rozsdamentes lépcsőkorláté, valamint előállítása sokkal aprólékosabb munkát igényel.

Kisgyermekeseknek biztonsági szempontból a függőleges pálcázatú rozsdamentes korlátunkat tartom jó választásnak, vagy alternatívának tudom ajánlani rozsdamentes üvegkorlátunkat, ami ár tekintetében kedvezőbb is.

Rozsdamentes korlát árát befolyásoló tényezők

Minden rozsdamentes korlátunk méterára megegyezik, nem teszünk különbséget a lépcső (ferde) és a egyenes részek között. A rozsdamentes lépcsőkorlát árát a következő néhány tényező befolyásolhatja, de erről csak a helyszín ismeretében tudok pontos tájékoztatást adni.

  • a beépítésre váró oszlopok számától. 1,2m-enként helyezünk el oszlopokat, amennyiben ennél sűrűbben kell rozsdamentes oszlpot elhelyezni az ár változni fog.
  • a fordulók számától. Minél több befordulás van annál valószínűbb, hogy az ár változik.
  • falon lévő szigetelés esetén. Amennyiben 10cm-nél több szigetelés van a lépcső oldalán abban az esetben erősített oszloptartó konzolokat kell elhelyezni.
  • a pálcák irányától (vízszintes - függőleges)
Rozsdamentes korlátaink
Kalkulátorok
Tudásanyag
Fémdekor Kft. Facebook csatorna

Az internet segítségével találtam meg a Fém-Dekor kft termékeit. A fotók alapján először bizalmatlan voltam, hogy valóban olyan minőségű terméket kapok majd, ami a képeken szerepelt, vagy egy másolt fotó csupán, ami szépen mutat a honlapon. Az elvégzett munka után nyugodtan mondhatom, hogy magas színvonalú, esztétikus, hibátlan kivitelezés készült el a megadott határidőn belül. Külön szeretném megdicsérni a munkát végző kollégákat, akik minden apró kérésünket figyelembe vették a korlát építésekor. Szívesen ajánlom a társaságot a környéken és az interneten is.

Jungvirthné Bús Erzsébet
Tatai Városgazda Kft
ügyvezető

Mindent időre, sőt, a határidő előtt elkészítettek, pontosan érkeztek, maximálisan meg voltam elégedve, kifogástalan munkát végeztek, és a két kivitelező szakember átlagon felüli maximális szolgálatkészséget tanúsított. Nagyon meg vagyok elégedve.

Köszönettel: Reszler Zsuzsa

Tisztelt Turóczi Ákos Úr!

Munkájukkal mind minőségi mind pedig szakmai szempontból rendkívül elégedettek vagyunk. Kollégáik a munka elvégzése során a legjobb, legszebb eredményre törekedtek. Maximálisan elégedettek vagyunk, csak ajánlani tudjuk Önöket.

Köszönjük!
Üdv.: Baloghék

Kedves Ákos!

Az elmúlt 1 évben az építkezésem során elég sok kivitelezővel/gyártóval dolgoztam együtt több területet lefedve. Elmondhatom, hogy a felmérés-tervezés-kivitelezés szakaszok egészben azt kaptam, amit a megrendeléskor egyeztettünk. Kis hazánkban elég ritka, hogy menet közben nem változik az ár, és hogy a megállapodott minőségben kapja meg az ember a kivitelezést és hogy a munka végeztével nincs vita. Önöknél azonban minden a 100%-os szinten mozgott, a szerelő csapat tényleg "csapatként" működik, nem marad utánuk kosz, sérülés vagy egyéb kár. A munka és az egész folyamat professzionális szinten zajlott.

Köszönettel, Somogyi Péter Pál
egy nagyon elégedett megrendelő

A kivitelezés szép és igényes, a felszerelésben rugalmasak voltak, teljesen meg vagyok elégedve a munkával. Amit szeretnék még kiemelni: rendkívül gyorsan elküldték az előzetes ajánlatot, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy Önöket választottam. Csak javasolni tudom a céget mindenkinek.

Üdvözlettel,
Bodnár Gyula

Köszönjük szépen, nagyon meg vagyunk elégedve az elkészült munkával! Ön büszke ügyvezető lehet, hogy ilyen alkalmazottak dolgoznak a cégénél, nagyon-nagyon aranyosak voltak a fiúk!

Köszönettel:
Koncz Joli és Sebestyén Gábor

Rozsdamentes korlát | ©2010 Minden jog fenntartva