Fémdekor facebook csatorna

Rozsdamentes előtető és üveg előtető

Rozsdamentes előtetőről általában

30 év garanciát vállalunk a rozsdamentes előtető tartószerkezetére és 3 év garanciát a polikarbonát borításra. Soha többet nem lesz problémája rozsdamentes előtetőjével. Üveg előtetők tervezésében és kivitelezésében is szívesen segítünk.

Az előtetők igen hasznosak tudnak lenni, ha szakad az eső, és esztétikailag sem utolsók a sorban. Cégünk rozsdamentes acél alapanyagból dolgozik, aminek a megmunkálása, hegesztése precíziós szerszámokkal történik, ezzel garantálva a minőséget és a tartósságot. A rozsdamentes anyag ellenáll víznek és a párának. Gyakorlatilag, ha fizikai erőhatás nem éri, soha nem megy tönkre és semmilyen korrózióvédelmi eljárást nem igényel.

Rozsdamentes előtető polikarbonát borítással 3-30 év garanciával

Rozsdamentes előtető

Rozsdamentes előtetők fémszerkezetére 30 év garanciát vállalunk! Rozsdamentes acélból készült előtetőink semmilyen felületkezelést nem igényelnek. Az általunk forgalmazott MULTICLEAR polikarbonát lemezre a gyártó 10 év garanciát vállal, mi ettől függetlenül 3 év garanciát tudunk biztosítani a polikarbonát borításra.

A MULTICLEAR TM üregkamrás polikarbonát lemezeink a jelen pillanatban elérhető legkorszerűbb technológiával készülnek, kivételesen egyenletes, ko-extrudált UV-védő réteggel. Lemezeink többsége (8 - 10 - 16 - 25 - mm-es vastagságban) 2-oldali UV-stabilizációval rendelkezik – egyszerűbb és gazdaságosabb beépíthetőséget biztosítva ezáltal. Lemezeinkre 3 év garanciát vállalunk az UV-sugárzással és mechanikai behatásokkal (pl. jégeső) szemben.

Kíváncsi árainkra és ajánlatot szeretne kérni? Kattintson ide, vagy hívjon minket >>

Rozsdamentes előtető üveg borítással, pontmegfogással 30 év garanciával

Pontmegfogásos üveg előtető

Pontmegfogásos előtetők exkluzívabb megjelenésűek mint a polikarbonát előtetők, viszont az áruk magasabb a speciális edzett ragasztott biztonsági üveg miatt. Üveg előtetőink rozsdamentes szerkezetére 30 év garanciát vállalunk.

Az üvegről annyit érdemes tudnia, hogy biztonsági szempontból teljesen megfelelő. Amennyiben az üveg valamilyen külső behatás miatt széttörne az üvegdarabok a biztonsági fólia miatt nem tudnak kizuhanni a táblából.

Érdeklődjön telefonon vagy kérjen tőlünk ajánlatot ide kattintva >>

Rozsdamentes előtető üveg borítással 30 év garanciával

Üveg előtető

A képen látható előtető annyiban különbözik a fentebbi megoldástól, hogy az üveget nem pontmegfogatással rögzítjük a rozsdamentes acél szerkezethez, hanem speciális üvegragasztást alkalmazunk. A képen látható előtető megoldás némileg kedvezőbb árfekvésű mint a pontmegfogásos kivitel, mivel az üveg gyártási költsége alacsonyabb.

Kérjen tőlem ajánlatot ide kattintva és 1 napon belül válaszolok >>

Rozsdamentes korlátaink
Kalkulátorok
Tudásanyag
Fémdekor Kft. Facebook csatorna

Az internet segítségével találtam meg a Fém-Dekor kft termékeit. A fotók alapján először bizalmatlan voltam, hogy valóban olyan minőségű terméket kapok majd, ami a képeken szerepelt, vagy egy másolt fotó csupán, ami szépen mutat a honlapon. Az elvégzett munka után nyugodtan mondhatom, hogy magas színvonalú, esztétikus, hibátlan kivitelezés készült el a megadott határidőn belül. Külön szeretném megdicsérni a munkát végző kollégákat, akik minden apró kérésünket figyelembe vették a korlát építésekor. Szívesen ajánlom a társaságot a környéken és az interneten is.

Jungvirthné Bús Erzsébet
Tatai Városgazda Kft
ügyvezető

Mindent időre, sőt, a határidő előtt elkészítettek, pontosan érkeztek, maximálisan meg voltam elégedve, kifogástalan munkát végeztek, és a két kivitelező szakember átlagon felüli maximális szolgálatkészséget tanúsított. Nagyon meg vagyok elégedve.

Köszönettel: Reszler Zsuzsa

Tisztelt Turóczi Ákos Úr!

Munkájukkal mind minőségi mind pedig szakmai szempontból rendkívül elégedettek vagyunk. Kollégáik a munka elvégzése során a legjobb, legszebb eredményre törekedtek. Maximálisan elégedettek vagyunk, csak ajánlani tudjuk Önöket.

Köszönjük!
Üdv.: Baloghék

Kedves Ákos!

Az elmúlt 1 évben az építkezésem során elég sok kivitelezővel/gyártóval dolgoztam együtt több területet lefedve. Elmondhatom, hogy a felmérés-tervezés-kivitelezés szakaszok egészben azt kaptam, amit a megrendeléskor egyeztettünk. Kis hazánkban elég ritka, hogy menet közben nem változik az ár, és hogy a megállapodott minőségben kapja meg az ember a kivitelezést és hogy a munka végeztével nincs vita. Önöknél azonban minden a 100%-os szinten mozgott, a szerelő csapat tényleg "csapatként" működik, nem marad utánuk kosz, sérülés vagy egyéb kár. A munka és az egész folyamat professzionális szinten zajlott.

Köszönettel, Somogyi Péter Pál
egy nagyon elégedett megrendelő

A kivitelezés szép és igényes, a felszerelésben rugalmasak voltak, teljesen meg vagyok elégedve a munkával. Amit szeretnék még kiemelni: rendkívül gyorsan elküldték az előzetes ajánlatot, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy Önöket választottam. Csak javasolni tudom a céget mindenkinek.

Üdvözlettel,
Bodnár Gyula

Köszönjük szépen, nagyon meg vagyunk elégedve az elkészült munkával! Ön büszke ügyvezető lehet, hogy ilyen alkalmazottak dolgoznak a cégénél, nagyon-nagyon aranyosak voltak a fiúk!

Köszönettel:
Koncz Joli és Sebestyén Gábor

Rozsdamentes korlát | ©2010 Minden jog fenntartva